Микола Добринін у серіалі / фото instagram.com/nikolaydobrynin_offlcial

Однією з найбільш знакових ролей для Миколи Добриніна є серіал "Свати". Там він в основному був другорядним персонажем, але були епізоди, де події розгорталися саме навколо нього.

Мало хто знає, що робота в цьому проекті створила Добриніну величезні кар'єрні проблеми і ледь не зламала життя.

Образ Мітяя в "Сватах"

Згідно з сюжетом, Мітяй, він же Дмитро Буханкін, - близький друг і кум головних героїв Валентини та Івана Будьків. Він живе в селі, в місті у нього є дорослий син-спортсмен (який з'явився в 7 і 8 серіях 3 сезону). Дружини у Мітяя спочатку теж не було, але потім він познайомився з Ларисою, яка подарувала йому двох дітей.

Митяй не працює, зловживає алкоголем і постійно придумує нечесні схеми, щоб нажитися. Приблизно такий образ закріпився за ним після зйомок в серіалі "Свати", тому інші ролі йому довгий час не пропонували.

"На превеликий жаль, після "Сватів", які дійсно дали мені божевільну народну любов, багато режисерів бачать в мені тільки Мітяя. А це прикро", - говорив Микола Добринін пресі.

Відзначимо, що за плечима у нього ролі і Григорія Распутіна, і Леоніда Утьосова, але багатотисячні фанати продовжують асоціювати зірку з питущим дармоїдцем Мітяєм.

Якийсь час у його житті були проблеми з алкоголем, але він із ними впорався. Втім, через образ алкоголіка дехто думав, що Микола і в реальному житті такий, тож не хотів із ним співпрацювати.

Варто відзначити, що в одному зі своїх інтерв'ю Добринін згадував, що віддав персонажу Дмитра Буханкіна всі сили, тому після завершення зйомок йому потрібна була пауза, щоб зібратися і знову влитися в ефективну роботу в кадрі.

Нагадаємо, ось що стало з алкоголіком Мітяєм зі "Сватів".

Вас також можуть зацікавити новини: