Візерспун грала відмінниць, відчайдушних та сміливих жінок / скриншот

Нещодавно голлівудській актрисі Різ Візерспун виповнилося 47 років. Зірка подолала непростий шлях, вона перетворилася з наївної білявки на сильну жінку.

У новому сюжеті "Сніданку з 1+1" журналісти розповіли, що Візерспун грала відмінниць, відчайдушних та сміливих жінок, у реальному житті їй також довелося боротися за себе. Приблизно 15 років тому актриса зрозуміла, що дуже часто бачить сценарії, які їй не подобаються. Візерспун була незадоволена тим, як чоловіки описують жінок. Саме тоді вона стала продюсеркою.

Проте актрису підтримували не усі. Їй довелося довго чекати на свій успіх. Лише коли на екрани вийшов серіал "Велика маленька брехня", одним з продюсерів якого була Візерспун, її талант визнали усі.

Окрім цього, актриса заснувала один із найвідоміших книжкових клубів США. Вона дуже любить читати та популяризує книги серед своїх фанів. Особливо Візерспун любить історії, написані жінками та про жінок. 

Також актриса реалізувала себе у бізнесі. Вона має свій бренд жіночого одягу аксесуарів, та косметики. Візерспун знайшла себе ще й у материнстві, актриса виховує трьох дітей. 

Втім, володарка "Оскара" нині стала одиначкою. Актриса та її другий чоловік Джим Тот оголосили про розлучення. 24 березня Візерспун написала на своїй сторінці в Instagram про розрив стосунків. Навіть у такій ситуації актриса продемонструвала мудрість, вона не стала влаштовувати "драму".

Візерспун розповіла про розлучення з чоловіком / скриншот

"Ми прожили багато чудових років разом і рухаємося вперед з глибокою любов'ю, добротою і взаємною повагою до всього, що нам вдалося створити разом", - написала актриса та подякувала фанів за повагу до її особистого життя.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що вагітну Ріанну намагався атакувати фанат. Він хотів покликати її заміж.

Вас також можуть зацікавити новини: