Ані Лорак опублікувала архівні записи / скріншот

Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе та виступає в Росії, поділилася відеопідбіркою до нової пісні "Я стала сильніше", яка складається з архівних записів.

Ролик вона опублікувала у своєму Instagram.

"У своєму житті я чимало разів стикалася з труднощами. Були моменти, коли били по ногах, і здавалося, що ніхто в тебе не вірить та не підтримує, що весь світ проти тебе. Але саме в такі моменти я розуміла: ніхто не може вплинути на мій успіх, тільки я можу змінити свою долю", – зазначила Лорак.

"День за днем, долаючи труднощі, долаючи втому, долаючи емоційний тиск, я, не озираючись, йшла до своєї мети. У мене було величезне бажання, віра і завзятість. І тепер, через деякий час, я можу сказати: так, я стала сильніше", – додала вона.

Ані Лорак показала архівні записи / скріншот

Ролик прокоментував російський співак Філіп Кіркоров: "Пишаюся тобою, моя дівчинка! Тільки так".

Ані Лорак показала архівні записи / скріншот

Читайте такожУ Кіркорова запитали про Пугачову - відповідь була несподіваною"У цієї дівчинки скажений талант. І ніякі труднощі фізично не змогли б зупинити успіх", "Красуня! Пісня "Я стала сильніше" просто супер!", "Ваша історія захоплює", "Пишаємося", "Яке відео! До мурашок", "Який шедевр", – відреагували шанувальники співачки.

Раніше Ані Лорак анонсувала вихід нового відео на пісню "Вірила" з нового альбому.