Султан Сулейман і Хюррем / скріншот

Серіал "Величне століття", який переклали і транслювали в багатьох країнах світу, зробив своїх головних героїв мегапопулярними. Один з головних героїв - Халіт Ергенч, якому дісталася роль Султана Сулеймана. Розповідаємо, чим він займається після зйомок у культовій турецькій драмі і який вигляд зараз має. 

Халіт Ергенч: робота після "Величного століття"

Якщо проаналізувати фільмографію актора, то робіт у нього було не так мало. Після серіалу "Величне століття", зйомки якого проходили з 2011 по 2014 рік, він працював ще в чотирьох проектах: "Алі і Ніно" (2015),"Червоний Стамбул"(2016),"Моя Батьківщина - це ти" (2016-2018), "Вавилон" (2019). 

Відео дня

На особистому фронті також ніяких змін після виходу серіалу не було.

Який вигляд зараз має Султан Сулейман / instagram.com

Його дружина Бергюзар Корель, з якою він у шлюбі з 2009 року, в 2020 році народила сина. Хлопчика назвали Хан. Через рік у пари народилася дочка Лейла. 

Який вигляд зараз має Султан Сулейман

Якщо проаналізувати його профіль в Instagram, то можна зробити висновок, що Ергенч - не дуже активний користувач соціальних мереж. 

Який вигляд зараз має Султан Сулейман / instagram.com

Все ж деякі його фотографії можна знайти. Видно, що він практично не змінився з часів зйомок турецької історичної драми, проте сивого волосся все-таки додалося. 

Який вигляд зараз має Султан Сулейман / instagram.com
Який вигляд зараз має Султан Сулейман / instagram.com

Нагадаємо, раніше ми писали який вигляд має Мер'єм Узерлі - німецько-турецька актриса, яка зіграла роль Хюррем Султан в серіалі "Величне століття".

Вас також можуть зацікавити новини: