Тетяна Кравченко / фото instagram.com/kravchenko_tetyana/

Зірка серіалу "Слід" Тетяна Кравченко, яка поїхала до Парижа за півроку до повномасштабного вторгнення РФ в Україну, дала інтерв'ю для YouTube-каналу Аліни Доротюк. Кравченко заявила, що деякі біженці у Франції ганьблять Україну:

"Всі чекають на перемогу, українці об'єдналися. Але є й ті, які ганьблять Україну. Вони вважають, що приїжджають на відпочинок в п'ятизірковий готель. Дайте ось це, дайте ось те... Вони забули, що тікали від війни. Ви не можете вимагати "дайте". Ти знаходишся в гостях. Тобі дали будинок, захист, виплати, соціальне страхування. Ми не маємо права нічого вимагати, на жаль. 105 тисяч українців зараз у Франції". 

Також Тетяна згадала про те, яка ситуація зараз склалася в її рідному місті Миколаєві. Зірка зізналася, що окупанти знищили її рідну школу. 

Відео дня

"Просто немає слів, коли бачу, як знищують це гарне місто. Нещодавно знищили мою школу, пряме попадання у вестибюль, знищена вся центральна частина будівлі. Знищують школи, парки, музеї. Після Бучі ми взагалі втратили розуміння, як так можна... Як, хто, чому, навіщо? Немає здорового глузду. У Миколаєві працювали мої батьки, але зараз живуть у Києві. Не залишилося в місті рідних, але залишилися знайомі", - сказала актриса.

Хто така Тетяна Кравченко

Уродженка Миколаєва. Довгий час Кравченко була ведучою новин на популярному українському телеканалі. 2020 року Тетяна знялася в детективному серіалі українського виробництва "Слід", де отримала роль вченої Ольги Косач, яка очолює спеціальне агентство "ОСА".

Вас також можуть зацікавити новини: