Інтрига від дівчини швидко розбурхала фанів / фото instagram.com

18-річна дочка співачки Олі Полякової Марія зухвало заінтригувала своїх шанувальників. Дівчина показала нове фото, а також дала зрозуміти, що готує для фанів щось цікаве.

На новій світлині Маша Полякова позує у білій сукні з синім принтом. Дівчина дивилася у бік крізь стильні окуляри та зробила "інстаграмний" вираз обличчя. При цьому вона сиділа у човні.

"Скоро анонсую щось нереальне! Як ви думає, з чим це пов’язано?", - написала донька Полякової.

Відео дня
Юна донька Полякової зухвало заінтригувала фанів / скриншот

Інтрига від дівчини швидко розбурхала фанів. Вони одразу почали ділитися своїми версіями та намагаються здогадатися, чим буде дивувати Маша Полякова. Одні вважають, що дівчина збирається вийти заміж за свого бойфренда. Інші ж пишуть, що донька співачки вирішила відродити свою кар'єру та записує нові пісні.

Що відомо про творчість Маші Полякової

У минулому Маша Полякова співала у рок-гурті. Вона навіть давала концерти, якими дуже пишалася її зіркова мама. Втім, не усі фанати схвалювали творчість дівчини. Усе через те, що у піснях доньки Полякової було чимало нецензурних слів. Сама ж дівчина, як і її матір, на критику реагували агресивно.

Полякова-старша писала, що вона у захваті від творчості доньки. Окрім цього, співачка "посилала" хейтерів, які ображали Машу.

Вас також можуть зацікавити новини: