Вова Дантес і Даша Кацуріна / скріншот

Ресторатор Даша Кацуріна поділилася інформацією про те, як провела вихідні. Останнім часом вона з дітьми живе в Польщі, але зараз приїхала в Україну до свого коханого Вови Дантеса. 

Судячи з Instagram-stories, дівчина побувала в своєму ресторані. Разом з музикантом вона відвідала Львів і Київ. З Дантесом у неї був романтичний обід, після чого вона зізналася, що зараз щаслива. 

Кацуріна приїхала на вихідні в Україну / скріншот
Кацуріна приїхала на вихідні в Україну / скріншот

Стосунки Кацуріної та Дантеса

Зазначимо, влітку 2022 року Вова Дантес і Даша Кацуріна підтвердили свої стосунки. Це сталося після того, як Надя Дорофєєва заявила про роман з Михайлом Кацуріним. Пари не люблять розкривати деталі свого особистого життя, проте час від часу діляться спільними знімками. 

Відео дня

Примітно, що в березні цього року Дантес і Дорофєєва повідомили про розлучення після шести років офіційного шлюбу. На наступний день після цього про розлучення заявили їхні близькі друзі - Даша і Міша Кацуріни. 

Шанувальники новину про "обмін" партнерами сприйняли неоднозначно. Деякі досі впевнені, що це лише хід для привернення уваги з боку шанувальників. А ось екстрасенс Макс Гордєєв сказав, що таке могло статися через те, що пари занадто багато часу проводили разом, а також у них міг бути секс вчотирьох. 

Нагадаємо, Дорофєєва показала себе після двох днів без душу.

Вас також можуть зацікавити новини: