Бардаш поїхав до Росії / скріншот

Після того як продюсер Юрій Бардаш порівняв Україну з нацистською Німеччиною, а себе назвав росіянином, йому почали надходити погрози від "Грузинського легіону".

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Він розповів, що спочатку всерйоз не сприйняв погрози, але потім зрозумів, що потрібно бігти. 

Відео дня

"Наступного дня після ефіру мені зателефонував чоловік, якого я не знав. Повідомив, що в Грузії залишатися небезпечно, потрібно йти. Я не прийняв всерйоз дане застереження, врешті-решт Грузія демократична країна. На наступний день мені знову подзвонив той же чоловік з тим же посилом. Я знову сказав спасибі, все в порядку, але ввечері пролунав ще один дзвінок вже з України, в ході якого мені сказали, що за мною послали "Грузинський легіон" і що хлопці вже виїхали. Рюкзак був зібраний за п'ять хвилин. Два дні пересидів в горах Батумі, після перейшов кордон Грузії і Абхазії, досвід незабутній", - написав Бардаш.

Він додав, що кордон Абхазії і Росії пройшов за п'ять хвилин. Також він подякував абхазам за чуйність і співчуття.

"Зараз я в Москві, тут спокійно, безпечно і красиво. Дякую всім, хто написав мені слова підтримки. Я дізнався, що нас багато. Повірте, кожне ваше добре слово для мене як щит від нападок божевільних. У мене великі плани, щодо музики і суспільного життя і я вже приступив до їх реалізації", - додав Бардаш.

Нагадаємо, нещодавно Бардаш висловився про те, що фраза "Україна - понад усе" нібито має фашистські відгомони, за що шоумена гостро засудили. На думку продюсера, дана фраза-аналог висловлювання "Deutschland über alles" (Німеччина – понад усе), яку активно використовували німецькі лідери за часів Другої світової.

Вас також можуть зацікавити новини: