Артур Смольянінов / скріншот

Російська пропутінська актриса Яна Поплавська, відома за роллю в "Червоній шапочці", рознесла актора Артура Смольянінова, який відкрито засудив війну в Україні і сказав, що готовий воювати на боці українців і вбивати окупантів.

В ефірі пропагандистського шоу на росТБ "Зірки проти Зеленського-3" вона заявила, що Смольянінова в РФ вважали "своїм хлопцем", проте на ділі все виявилося не так.

"Ходити червоними доріжками, грати в наших кінострічках приголомшливих бійців. Ось Смольянінов, "9 рота", класний герой, скільки він проїхав, скільки людей обіймало його, скільки людей говорило: "Хлопець - ти наш". А виявився не наш. Виявився г*мно. Г*мно ти, Смольянінов", - сказала Полтавська.

Відео дня

Вона гнівно відреагувала і на те, що він не пішов на фронт, а поїхав до Латвії. Варто відзначити, що після переїзду і засудження війни Смольянінова в РФ визнали "іноагентом".

"Що ж ти, милий, ось пряме звернення до тебе, не говорив 8 років про тих дітей в підвалах. С*ка ти. Що ж ти про це пісні не співав, що ж ти герой такий не пішов на фронт, а поїхав до Латвії", - додала путіністка.

Позиція Артура Смольянінова щодо війни в Україні

Він заявив, що вважає українців своїми братами, тому став на наш бік. За це його визнали "іноагентом" в РФ.

Пізніше стало відомо, що за позицію Смольянінова постраждала його дружина, актриса Дарина Мельникова. Її відсторонили від зйомок у новому сезоні "Татусевих дочок".

Нещодавно Артур і зовсім принизив Путіна у віршах. Він зачитав рядки на синьо-жовтому тлі з портретом Лесі Українки. Одягнений він був у вишиванку, намиста і вінок. 

Вас також можуть зацікавити новини: