Штучний інтелект зробив фото дітей на основі знімків їх "батьків" / скріншот

Багато зіркових пар не поспішають заводити дітей. Одні вже стали батьками в минулих відносинах, інші просто поки ще про це не замислювалися, треті - не хочуть. 

Розповідаємо, який вигляд мали б "плоди кохання" найяскравіших зіркових пар. Штучний інтелект зробив фото дітей на основі знімків їх "батьків".

Потап і Настя Каменських

Співачка і її обранець не поспішають ставати батьками, через що фанати часто дошкуляють їм питаннями про те, коли ж у них з'явиться дитина. Настя Каменських безліч разів говорила, що материнство є в її планах, проте час ще не настав.

Відео дня
Який вигляд мала б дитина Потапа і Каменських / скріншот

У Потапа ж вже є дитина від минулого шлюбу. Ірина Горова народила від нього сина. Як вважає штучний інтелект, у Потапа і Каменських могла б бути дуже мила дочка.

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін

У квітні минулого року співачка, яка раніше перебувала у відносинах з Вовою Дантесом, не змогла приховати від фанатів свій новий роман. Вона почала зустрічатися з ресторатором Мішею Кацуріним.

Який вигляд мала б дитина Кацуріна і Дорофєєвої / скріншот

Поки ще рано говорити про дітей Дорофєєвої і Кацуріна, адже їх відносинам трохи більше року. Однак у них могла б вийти білява дитина з очима співачки. Втім, це всього лише припущення мобільного застосунку, який створює зображення дитини на основі фото зірок.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

У 2019 відомий ведучий Дмитро Комаров одружився зі своєю обраницею - журналіскою Олександрою Кучеренко. Пара підкорила шанувальників, вони ідеально "пасують" один одному.

Який вигляд мала б дитина Комарова і його дружини / фото

Поки що у Комарова і його дружини немає дітей. Однак колись ведучий, під час зйомок свого шоу "Світ навиворіт", говорив з мольфаркою. Та розповіла, що у Комарова і Кучеренко народиться двоє синів.

Руслана та Олександр Ксенофонтов

Відома співачка Руслана Лижичко вийшла заміж за Олександра Ксенофонтова ще в 1995 році. Пара прожила разом чимало років, вони рідко говорять про стосунки і приховують деталі свого особистого життя від преси.

Який вигляд мала б дитина Руслани та її чоловіка / скріншот

Однак колись Руслана коментувала тему народження дітей. Тоді вона не дала прямої відповіді на питання, чому у неї немає дитини. Але дала пораду жінкам, які мріють стати матерями, їм вона порадила піклуватися про своє здоров'я.

Вова Дантес і Даша Кацуріна

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої не став сумувати на самоті після розставання зі співачкою. Він закрутив роман з Дашею Кацуріною, вони часто діляться милими спільними фото. За словами Дантеса, він не хоче ставати батьком.

Який вигляд мала б дитина Дантеса і Кацуріної / скріншот

Відомо, що у Кацуріної є двоє дітей, вона народила сина і дочку від колишнього чоловіка, який тепер зустрічається з Дорофєєвою. Однак спілкування з дітьми обраниці не переконало Дантеса. Він заявляє, що залишається чайлдфрі.

Тарас Цимбалюк та Світлана Готочкіна

Влітку минулого року актор розлучився зі своєю дружиною Тіною. Незабаром стало відомо, що його новою обраницею стала Світлана Готочкіна. Зірка "Спіймати Кайдаша" і його кохана намагалися приховувати свій роман, проте незабаром "здалися".

Який вигляд мала б дитина Цимбалюка і Готочкіної / скріншот

У Цимбалюка і Готочкіної поки що немає дітей. Однак про це говорити, швидше за все, поки що рано. Пара ще навіть не зіграла весілля.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Співачка вийшла заміж за продюсера у 2015 році. Однак вони не завели спільних дітей. У Брежнєвої є дві дочки, яких вона народила в минулих стосунках. У Меладзе є троє дітей, яких йому подарувала колишня дружина.

Який вигляд мала б дитина Брежнєвої і Меладзе / скріншот 

Однак співачка і продюсер, судячи з усього, вирішили не заводити спільних дітей. З чуток, в їхніх відносинах почалися проблеми. Зовсім недавно ЗМІ писали, що Брежнєва і Меладзе нібито розлучилися.

Нагадаємо, раніше стало відомо, який зараз має вигляд дочка Віри Брежнєвої, вона обстригла волосся і схудла.

Вас також можуть зацікавити новини: