Зйомки у розпалі: шоумен Горбунов засвітив весь зірковий склад "Голосу країни" (фото)

Тренерами шоу стали Оля Полякова, Потап, Надя Дорофєєва та Святослав Вакарчук.

Український шоумен Юрій Горбунов показав фото зі зйомок 12 сезону наймасштабнішого вокального шоу України "Голос країни".

Знімок він опублікував у своєму Instagram.

"Зйомки 12 сезону "Голосу країни" набирають обертів! День другий!" – підписав він фото.

На знімку разом з ним позують його дружина і ведуча Катя Осадча, артисти Оля Полякова, Потап, Надя Дорофєєва та Святослав Вакарчук. Останній теж поділився у соцмережі фото зі зйомок.

"Яка прекрасна команда, супер", "ви такі класні всі", "Які люди", "Мене б туди", "Зірочки наші", – відреагували підписники Горбунова.

"Голос країни": 12 сезон шоу

Читайте також19-річний переможець "Голосу країни" одружився зі своєю вагітною дівчиною (фото)Раніше повідомлялося, що тренерами "Голосу країни-12" стали топові українські зірки.

За лаштунками вони обговорювали, які голоси шукають в новому сезоні "голоси країни". Дорофєєва зазначила, що шукає сміливих і щирих, тих, які змінять цей світ на краще.

Потап постарається знайти екстравагантні голоси, які представлятимуть Україну по всьому світу, де б вони не виступали. А Оля Полякова поділилася тим, що давно мріяла бути в "Голосі країни", та нарешті її мрія здійснилася.

Вас також можуть зацікавити новини: