Невдалий макіяж, який все зіпсував / Фото - depositphotos.com

Візажисти - дуже творчі люди, проте не завжди їхні рішення можна зрозуміти. Розповідаємо про випадки, коли макіяж повинен був зробити позитивний ефект і викликати бурю компліментів, але все вийшло з точністю навпаки. 

Перебір з акцентом на очі

Очевидно, модниця хотіла підкреслити свій погляд, але вийшло занадто. Нанесені неакуратно тіні, груба і крива біла лінія по верхній стороні повіки - це тільки частина трагедії. У багатьох виникло питання: навіщо виводити тіні на лоб, скроню і на волосся? Це залишиться загадкою, відповідь на яку знає тільки візажист. 

Найневдаліший макіяж / Фото - instagram, скріншот

Тональний крем

Роблячи макіяж жінкам з темними відтінками шкіри слід бути дуже обережними, тому що, наприклад, підібравши неправильний тональний крем, можна зробити ефект брудного обличчя, який буде мати не дуже хороший вигляд. 

Відео дня
Найневдаліший макіяж / Фото - instagram, скріншот

Олівець для губ темніше, ніж помада

Стилісти довгі роки сперечаються про використання темного олівця для більш виразного контуру губ. Одні кажуть, що це несмак, інші вважають трендом і фішкою. Поки до конкретного висновку не прийшли, кожен використовує цей прийом як йому хочеться. Наприклад, у цьому варіанті макіяжу різниця між помадою та олівцем має нормальний вигляд.

Олівець на два тони темніше помади / Фото - instagram, скріншот

А ось другий приклад змушує задуматися над тим, чи потрібен взагалі макіяж в даному випадку.

Найневдаліший макіяж / Фото - instagram, скріншот

Блакитні тіні і червона помада

Навіть зірки можуть зганьбитися через макіяж. Був час, коли поєднання яскравих очей і яскравих губ було доречним. Зараз візажисти говорять про те, що підкреслювати потрібно щось одне, проте цього правила дотримуються далеко не всі. Наприклад, в даному випадку Камерон Діас на червоній доріжці виглядала злегка безглуздо. Цей її вихід запам'ятався надовго. 

Камерон Діас зробила невдалий макіяж на червону доріжку / Фото - instagram, скріншот

Неправильно підібрані тіні

Продовжуючи тему зіркової ганьби з неправильним макіяжем згадуємо про Дженніфер Лопес, яка одного разу з'явилася на публіці з рясно нанесеними білими тінями, через що її очі мали занадто вузький вигляд.

Дженніфер Лопес не дуже вдало нафарбувалася / Фото - instagram, скріншот

Нагадаємо, як за допомогою одягу схуднути на 10 кг.

Вас також можуть зацікавити новини: