Ці стрижки "витягують" обличчя / скриншоти

Жінкам після 40 років часто хочеться мати молодший і стрункіший вигляд. У цьому їм може допомогти вдала стрижка. Ці варіанти допоможуть вам набути впевненості в собі і "ловити" на собі захоплені погляди чоловіків. 

Подовжений чубчик

Чубчик здатний візуально "витягнути" обличчя. Жінкам після 40 років варто звернути увагу на подовжені варіанти. Від короткого і рідкого чубчика варто відмовитися.

Стрижки для жінок / скріншоти

Попросіть майстра зробити об'ємний чубчик. Такий варіант можна спробувати як на короткому, так і на довгому волоссі. Як видно на фото, чубчик має прекрасний вигляд з каре і неймовірний вигляд з локонами нижче плечей.

Відео дня

Прямий або хвилястий боб

Боб вважається однією з найпопулярніших зачісок. Багато жінок не дарма обирають саме таку стрижку, адже вона додає краси. Якщо у вас ідеальні риси обличчя - спробуйте зробити проділ рівно посередині. Якщо ж вам не підходить такий варіант, косий і асиметричний проділ врятує ситуацію.

Модна стрижка для жінки / скріншоти

Боб можна носити як на прямому, так і на хвилястих волоссі. Головне правило - шевелюра не повинна бути занадто довгою. Якщо волосся не буде торкатися плечей, ви помітите, як подовжується шия.

Пікс з незвичайними акцентами

Багатьом стилістам подобається стрижка піксі. Укорочене волосся на потилиці і подовжений чубчик, насправді, мають чудовий вигляд. Однак важливо знайти "золоту середину".

Стильні стрижки для жінок після 40 років / скріншоти

Не варто робити занадто довгий чубчик, якщо на потилиці волосся поголене машинкою. Підбирайте об'єм зачіски та її "хвилю", виходячи з особливостей форми голови. А незвичайні акценти, такі як висвітлені пасма або ж яскраве мелірування, підкреслять вашу індивідуальність.

Нагадаємо, раніше стилісти назвали 5 речей з жіночого гардеробу, які "вбивають" сексуальність.

Вас також можуть зацікавити новини: