Блогерку засудили за відвертий образ на Каннському кінофестивалі / фото інстаграм Тетяни Коряк

Українська блогерка-мільйонниця Тетяна Коряк, більш відома як Корячка, потрапила в черговий скандал. 

Після того, як вона похизувалась польотом на приватному літаку в Канни та викликала обурення українців, тепер під хейт потрапила її відверта сукня. Нещодавно на червоному хіднику Каннського кінофестивалю Корячка була у білому вбранні від дизайнера Андре Тана. Сукня має пікантний виріз, який оголює одну ногу вище стегна і також акцентує увагу на зоні декольте. Деякі гості заходу через відвертий образ блогерки назвали її "українською Кім Кардаш'ян" про що написав автор сукні у своєму Instagram. 

"Коли Таня вийшла на червону доріжку, всі почали кричати "Кім, Кім, це ви?". Звичайно, схожість помітна, але наша Таня краща", - зазначив Андре Тан.

Відео дня
Корячка на Каннському кінофестивалі / фото інстаграм Тані Коряк
Корячка на Каннському кінофестивалі / фото інстаграм Тані Коряк

Реакція підписників

Проте користувачі в мережі засудили такий зовнішній вигляд українки. Вони писали про недоречну розкутість під час війни в країні. 

  • "Чому в моді все виставляти напоказ? У чому тут краса? Тіло? Для цього є конкурси... Сукня? Так її не так показувати потрібно. На червоній доріжці мають бути люди, а не окреме тіло"
  • "Вульгарно та дешево для Каннського кінофестивалю"
  • "Де вишуканість? Де жіночність? Це не образ українки! А потім українок, дивлячись на таких дівчат, називають "дешевими ляльками"
  • "Ні трусів, ні ліфчика. Деякі особи переплутали червону доріжку кінофестивалю із вечіркою в маєтку Г'ю Гефнера".

Сама блогерка лише віджартовується в коментарях на цю тему. 

До слова, Корячка неодноразово потрапляла у скандали через свої висловлювання та поведінку. Раніше, вона називала військових "м'ясом" і зазначала, що ніхто не зобов'язаний йти захищати країну від ворогів. Також її хейтили за втечу з чоловіком за кордон та подорожі під час війни. 

Нагадаємо, раніше Міс Україна Всесвіт затьмарила усіх на червоній доріжці Каннського кінофестивалю.

Вас також можуть зацікавити новини: