Депутати у ВР / фото УНІАН

Депутати України прийшли у Верховну Раду в модних костюмах цього сезону. Якщо минулого разу жінки вразили нас несмаком, то зараз ми готові їм поаплодувати.

Читайте такожТоп-5 антитрендів в одязі, які депутати засвітили в Раді (фото)

Брючний костюм

Відео дня

Так-так, це той наряд, який повинен бути в шафі кожної модниці в цьому сезоні. Прямі штани і подовжений жакет зроблять ваш образ ніжним, жіночним і стильним. Варто зазначити, що костюм можна одягти як в офіс, так і на прогулянку.

Народні депутати Ольга Савченко і Юлія Гришина на засідання ВР одягнули саме такі костюми. Савченко підібрала костюм ніжного блакитного кольору, який зробив її образ таким "дівчачим". Секрет: цей колір робить жінок на декілька років молодшим. А ось Гришина обрала фіолетовий колір. Це колір протилежностей, бо він змішаний з червоного і синього. Ми знаємо, що червоний - це пристрасть, а синій - заспокоєння.

Брючний костюм / фото УНІАН

Трендовий костюм / фото УНІАН

Народний депутат Олена Кондратюк не відстала від своїх колег. Жінка також обрала брючний костюм. Але її вибір припав на більш м'які тони. А доповнила образ шовкова хустка, яка додала нардепу витонченості.

Олена обрала костюм / фото УНІАН

Жакет з заклепками

Народний депутат Юлія Тимошенко знатна модниця. На засідання Верховної Ради вона прийшла в чорній подовженій спідниці і жакеті з заклепками. Ми вже говорили, що цього літа дизайнери часто використовують заклепки на одязі та взутті. При чому дуже стильно вони виглядають в два ряди, як на жакеті депутата. Тому Тимошенко заслужено потрапляє в список "Модниці Верховної Ради".

Жакет Тимошенко / фото УНІАН

Як повідомляв УНІАН, раніше були зібрані образи з топом-бандо.