Весь процес дівчина знімала на відео, після чого вона опублікувала ролик в TikTok / скріншоти

Багато дівчат мріють про веснянки. "Поцілунок сонця" на щоках і носі освіжає образ, обличчя стає молодшим. Крім цього, веснянки все частіше можна помітити на блогерах і моделях, вони стають трендом.

У мережі давно "гуляє" лайфхак з хною, завдяки якому кожна може намалювати собі красиві і природні веснянки. Однак, цей лайфхак іноді призводить до несподіваних наслідків.

Так, дівчина вирішила прикрасити себе веснянками і поставила хною безліч точок на своєму обличчі. Вона явно чекала на те, що зуміє без проблем змити фарбу і на її шкірі залишаться красиві "поцілунки сонця". Однак замість цього дівчина перетворилася на Фіону зі "Шрека". 

Шкіра позеленіла, фарба в'їлася навіть в зуби. Дівчина наполегливо намагалася відтерти хну і не могла зупинити сміх, а ось її чоловікові було не до жартів. Він сильно злякався і був нажаханий тим, що з собою створила його обраниця.

На щастя, хну вдалося змити. Весь процес дівчина знімала на відео, після чого вона опублікувала його в TikTok. Невдалий досвід "Фіони" насмішив мережу. Відео стало "вірусним" і зібрало понад 1,6 млн переглядів. 

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про жахливий весільний манікюр, який довів наречених до сліз.

Вас також можуть зацікавити новини: