Жахливий весільний манікюр / скріншот

Весілля - день, коли хочеться, щоб все було бездоганно. До нього довго і ретельно готуються, продумуючи все до дрібниць. Манікюр нареченої - це зовсім не дрібниця, а те, чим головна красуня цього торжества доповнить свій образ.

Іноді перед весіллям жінки приймають не дуже розважливе рішення - піти до майстра, у якого ще не були. Іноді це може закінчитися жахливо.

Золотий манікюр

Наприклад, ця жінка хотіла собі витончений золотий френч, а отримала неакуратні нігті, над якими плакала всю ніч. До майстра вона пішла за день до весілля, тому вільного часу практично не залишалося. Такого досвіду нікому не побажаєш.

Класичний френч

Французький манікюр - це ніжність, легкість і універсальність. Саме тому саме його в класичному розумінні обирають жінки під білу сукню на весілля. Попри те, що вже всі майстри повинні вміти робити його ідеально, все ж залишаються ті, у кого не виходить. Так ще одна наречена стала "жертвою" непрофесійного фахівця напередодні одруження.

Жахливий весільний манікюр / скріншот

Візерунок

Цій нареченій захотілося побачити у себе на нігтях тонкі візерунки, але манікюр мало того, що повернув її в 2010, так ще й мав зовсім неакуратний вигляд. Переробляти часу не було, тому їй довелося йти під вінець з ось такими нігтями:

Жахливий весільний манікюр / скріншот

Нагадаємо, манікюр під назвою "молочний коктейль" підкорив серця модниць.

Вас також можуть зацікавити новини: