Дімі Коляденко-50 / Master Management 360

22 липня українському шоумену Дімі Коляденко виповнилося 50 років. 

Батьки Коляденка часто переїжджали, у зв'язку з роботою батька артиста, при цьому починаючи зі шкільних років - Діма жив в Україні. Його бабуся працювала в Сумському драматичному театрі і Коляденко майже весь вільний час проводив там, за лаштунками. Саме бабуся надихнула його стати артистом! Після школи вступив до театрального училища. Також Діма Коляденко закінчив Паризьку школу сучасної хореографії і по поверненню до Києва, створив свій балет. 

Кар'єра і популярність Коляденка стрімко розвивалися! Діма працював хореографом в декількох сезонах музичного телепроекту "Шанс", ставив постановки для топ артистів, працював над масштабними мюзиклами. З 2009 року Діма активно розвиває сольну кар'єру - записує пісні, виступає на заходах, веде свята і дуже любить яскраві вбрання і шопінг! В одному з інтерв'ю він навіть зізнавався, що будь у нього мільйон доларів - він би його витратив за один день!

Відео дня

Читайте такожСонце - перешкода: головні помилки, які модниці роблять влітку

На честь дня народження Діми Коляденка - згадуємо найяскравіші і екстравагантні його образи

Образ з кліпу "Танці-шманці"

Класичний костюм-трійка заграв новими фарбами! Сам костюм - білий, з чорною жилеткою і лампасами. Але ексклюзивний акцент - об'ємний капелюх з пір'ям, чимось нагадує головні убори індіанців. А в руках співак тримає спеціальну гармату, з якої пускає дим. До речі, образи для цього кліпу, Діма підбирав сам!

Дімі Коляденко-50 / Master Management 360

Костюм з кліпу "Цем Цем Цем"

Салатовий піджак зі стильними нашивками, відмінно підкреслює всю екстраординарність Діми Коляденко і просто дуже добре виглядає на ньому! А чорний капелюх-циліндр, без якого неможливо уявити цього артиста, доповнює і не відволікає увагу від яскравого образу.

Дімі Коляденко-50 / Master Management 360

Оголений образ на обкладинці синглу "Фарби"

Це фото точно здивувало шанувальників артиста! На обкладинці пісні-кавера на легендарну пісню Ірини Білик "Фарби" - напівголий Коляденко рухається назустріч Білик.

Дімі Коляденко-50 / Master Management 360

Наряд з кліпу "Тумбала Є"

Відео "Тумбала Є" Коляденко знімав на полі для гольфу, тому одяг повинен був бути практичним, але водночас красивим. І у співака це відмінно вийшло! Смугасті штани, модні кросівки на високій платформі, проста жилетка, а зверху блискуча куртка - дуже стильно! Прикрашає образ панама і, звичайно, в руках - ключка для гольфу.

Дімі Коляденко-50 / Master Management 360

Образ з червоної доріжки M1 Music Awards

Діма - бажаний гість музичних і світських подій! І його вихід на червону доріжку обов'язково виробляє фурор! Так було і на музичній премії M1 Music Awards. До класичного білого костюма Коляденко додав неонову сумку-бананку на пояс, шапку і яскравий акцент - монокль!

Дімі Коляденко-50 / Master Management 360

Вас також можуть зацікавити новини: