Як носити чоловічі речі / скриншот

Стилістка Хеллена Ровер розповіла про головний тренд весни 2023. Щоб стати наймоднішою у цьому сезоні, жінки можуть додати до свого гардероба чоловічі речі.

У студії "Сніданку з 1+1" Ровер зауважила, що жіноча мода дуже часто змінюється, тому на полицях магазинів завжди багато речей, серед яких важко обирати найкращий варіант. А ось чоловіки не так женуться за трендами, тому для них роблять прості, стримані та базові речі. 

"У чоловіків все простіше, повільніше. Ніхто нікуди не біжить, не поспішає. А тому тканини якісні, і ще, якимось чином, виходять дешевшими. Чоловіки не так часто оновлюють свої гардероби", - розповіла Ровер.

Чоловікам простіше бути модними, а тому жінки ще давно почали додавати їхні речі до свого гардероба. Габріель Шанель частенько могла "поцупити" у своїх чоловіків одяг. Вона вдало поєднувала жіночі речі з грубими брюками, морськими "тільниками" та в'язаними джемперами. Згодом ці речі почали носити й інші жінки.

Нині гардероб жінки також можна "розбавити" чоловічими речами. Ви можете "позичити" жилет, який вдало поєднується з класичними штанями. "Родзинкою" стане те, що жилет можна надягати на голе тіло. 

Чоловіча сорочка також може стати трендовим акцентом для жінки. Ви можете поєднати її з модними прямими джинсами. Сорочку можна заправити, а рукава підкотити. Так ви зробите її більш стильною та вона буде краще пасувати до джинсів. 

Ще одне вдале поєднання - чоловічий жакет та спідниця. Підкресліть талію паском, це додасть жіночності. Стилістка радить поєднувати жакет саме з атласною довгою спідницею.

Нагадаємо, раніше стилісти розповіли, як "освіжити" свій образ на кожен день.

Вас також можуть зацікавити новини: