Біла сорочка - елемент базового гардероба / скріншот YouTube

Біла сорочка – невід'ємна частина гардероба не тільки для чоловіків, але і жінок! Саме її світові дизайнери називають номером один в гардеробі стильної людини.

Володарка монобренду білих сорочок Анна Костенко в ефірі "Сніданок. Вихідний" розповіла, який фасон сорочок зараз в моді, як вибрати ідеальну чоловічу сорочку і розкрила секрет, як правильно доглядати за білими речами.

Як вибрати ідеальну білу сорочку

Чоловікам Костенко порадила купувати сорочки з 100% бавовни і з якісною фурнітурою, а також вибирати їх на пів розміру більше.

Що стосується жіночого одягу, вона рекомендує класичні сорочки розбавляти яскравими деталями у вигляді гудзиків. Крім того, як сказала експерт, жіночі сорочки можуть бути абсолютно різними, незважаючи на те, що схожі за типажем. Деякі з них ідеально підходять для офісної роботи, а деякі - для прогулянок. 

Як відіпрати білі сорочки від плям

За словами експерта, відразу прати речі необов'язково. Можна видалити пляму легко і швидко іншим способом, не пошкодивши сорочку або іншу білу річ. 

"Беремо ватяну паличку і відбілювач для білих речей і наносимо на пляму. Втираємо його до тих пір, поки пляма не випарується", - говорить експерт.

А ось від народних засобів - соди і оцту - варто відмовитися, оскільки вони можуть пошкодити тканину. Однак, якщо поруч з вами немає відбілювача, можна скористатися рідким милом. Відразу ж заперіть сорочку, щоб позбутися від плями від кави або соусу, наприклад.

Нагадаємо, що носять дружини мільйонерів.

Вас також можуть зацікавити новини: