Народні депутати / фото УНІАН

Народні депутати прийшли до Верховної Ради України на засідання, де планували розглянути закон про мову.

Читайте такожДепутати України засвітили у Верховній Раді трендові "луки" (фото)

На честь цього вони одягли вишиванки. Хтось показав хороший смак, а хтось - не дуже. Так-так, навіть національний одяг вимагає особливого підходу.

Відео дня

Нардеп Ольга Василевська-Смаглюк прийшла на засідання у довгій синій сукні. Яскравим акцентом став пояс, виконаний в українському стилі. Варто зазначити, що образ дівчина підібрала яскравий і стильний.

Трендова вишиванка / фото УНІАН

Ще одна народна обраниця Ольга Коваль прийшла в Раду в коротенькій жовтій сукні-вишиванці. Такий образ одразу кидається в очі, бо вишивка досить незвичайна. При цьому нардеп потрапляє в список "Модниці Верховної Ради" за креативність та почуття стилю.

Гарна сукня/ фото УНІАН

Інша депутат Євгенія Кравчук також обрала жовте плаття. При цьому воно не виглядало зовсім сучасно. Вишивка, дрібні балабончики, пояс - все це перебір для трендового сукні.

Не стильна жовта сукня / фото УНІАН

Нардеп Мар'яна Безугла одягнула сорочку з українською вишивкою під зелену спідницю. Вишиванка, як окремий елемент, виглядає середньостатистично, а от з довгою спідницею - вже зовсім не модно.

Вишиванку потрібно підбирати під "лук" / фото УНІАН

А ось Аліна Загоруйко підібрала в принципі трендову сукню з модними рукавами. При цьому речі червоного кольору більше підходять брюнеткам, а блондинкам краще носити одяг пастельних відтінків.

Аліна Загоруйко / фото УНІАН

Як повідомляв УНІАН, названі ТОП-3 речі, які повинні бути для холодного літа.