Тренди осені 2022 / instagram.com/ilovepalto

Зовсім скоро осінь змінить літо, а це значить, що прийде час утеплятися. Сьогодні пропонуємо вам дізнатися, які речі будуть в тренді в осінній сезон 2022 року.

Довгі пальта

Довгі кашемірові пальта будуть як не можна до речі, коли температура повітря почне знижуватися. Дизайнери пропонують вибирати однотонні пальта. Так вони підійдуть під будь-який образ, навіть під спортивний костюм.

Тренди осені 2022 / instagram.com/looksio_ua
Тренди осені 2022 / instagram.com/looksio_ua

Корсети і бюст'є

На початку осені ще буде тепло, тому можна похвалитися своєю засмагою і підкреслити груди і талію за допомогою корсета або бюстьє. Поєднувати їх варто з брюками із завищеною талією.

Відео дня
Тренди осені 2022 / instagram.com/malbo_72

Бомбери

Це універсальна курточка, яка ідеально підійде як під casual, так і під спортивні речі. До слова, бомбери були популярні ще на початку 2000-х років, а зараз вони знову повернулися в моду.

Тренди осені 2022 / instagram.com/marysabel_shop

Штани карго

Це ще один тренд, який повинен бути у кожної модниці. Вільні штани з масивними кишенями - те, що потрібно для повсякденного і стильного образу. 

Тренди осені 2022 / instagram.com/vermne

Гольфи

Багатьом може здаватися, що гольфи - це елемент гардеробу для школярок. Але, насправді, це далеко не так. Вони ідеально впишуться в ваш образ, якщо знати, з чим їх можна комбінувати.

Тренди осені 2022 / instagram.com/nadyadorofeeva

Вас також можуть зацікавити новини: