Чокер повернувся в моду / Фоо - instagram

Скоро весна, а значить саме час подбати про свій гардероб. Не варто забувати про те, що образ формує не тільки одяг, але і аксесуари. Стилісти, називаючи наймодніші прикраси, все частіше згадують чокер з квітковим дизайном.

Коли в моду повернулися джинси-кльош, в циклічності моди перестали сумніватися. Навесні 2023 року те ж саме відбувається і з чокером - атрибутом, який, здавалося б, вже давно залишився в минулому. Але ні, в цьому році він знову вривається в образи модниць з квітковим прикрасою. Вперше таке рішення використовували на показі у Elie Saab, де великі гілки квітів нібито примотали до шиї моделей. 

Показ Elie Saab / скріншот

Підтримав таку моду і італійський бренд Philosophy di Lorenzo Serafini, представивши чокери з квітами як елемент нової колекції весна-літо 2023. 

Відео дня
Модель Philosophy di Lorenzo Serafini / скріншот

Відомий модельєр з Сінгапуру Prabal Gurung, використовуючи у своїй колекції цей квітковий чокер, зробив його більш сексуальним - квіти великі, виконані з лакової шкіри, як правило, яскравих відтінків або чорного кольору. Такі чокери в новій колекції Prabal Gurung йдуть в образах, доповнюючи яскраві міні-сукні і відверті блузки з корсетами.

Колекція від Prabal Gurung / скріншот

Стилісти радять використовувати чокер з одягом, який не "навантажує" декольте, а оголює його. Як правило, цей аксесуар є атрибутом жіночних образів, практично не поєднуючись зі спортивним стилем.

Нагадаємо, який манікюр омолоджує руки.

Вас також можуть зацікавити новини: