Антитренди в одязі / depositphotos.com

У кожної жінки є улюблені джинси, футболки, сорочки, чоботи, куртки, які вона не готова проміняти ні на що інше, навіть якщо вони вже давно вийшли з моди. Однак від деяких речей все ж варто відмовитися, які вони роблять ваш образ далеким від стильного.

Хутро на одязі

Пуховики з хутром - це практично, але вже зовсім не модно. До того ж дешеве хутро тільки псує образ. Краще замінити такий верхній одяг на пальто або дублянки, а голову покрити хусткою. 

Антитренди в одязі / колаж з фото

Шарф-снуд

Це нерозривний шарф, який можна носити як на голові, так і на шиї. Зазвичай його просто закручують без зав'язки, бо він не має кінців. Однак дизайнери радять відходити від минулого і віддати перевагу палантинам, косинкам або довгим шарфам.

Відео дня
Антитренди в одязі / колаж з фото

Чоботи

Зараз на піку популярності козаки, ботфорти, але ніяк не чоботи-гармошки. Вони вже давно вийшли з моди, а все тому, що вони візуально роблять ваші ніжки повнішими. Їх можна носити тільки худеньким і високим дівчатам, тому чоботи-гармошки вважаються непрактичними.

Антитренди в одязі / колаж з фото

В'язана сукня

Тут варто звернути увагу на фасон. Якщо ви одягнете сукню-светр, то матимете в ньому дуже дешевий вигляд. Та й в цілому фабрична в'язка не якісна. Якщо вже сильно хочеться, то можна одягнути таку сукню з якісних ниток і стильного плетіння.

Антитренди в одязі / колаж з фото

Шапка

В'язані шапки теж вже не в тренді. Їх краще замінити на кепки-кашкети або козирки. З ними ваш образ стане більш стильним і сучасним.

Антитренди в одязі / колаж з фото

Раніше УНІАН назвав наймодніші кольори в одязі в 2023-му.

Вас також можуть зацікавити новини: