Андре Тан показав, як вдало поєднувати різні фасони / Скріншот Instagram

Відомий український дизайнер Андре Тан у своєму Instagram розповів про тренди в одязі 2024 року. Він назвав відтінки та фасони, які матимуть стильний вигляд влітку. Як пояснив дизайнер, існує 5 головних новинок, які варто додати у свій гардероб. Ба більше, Андре розкрив секрети вдалих поєднань різних фасонів, які створюють гармонійні та стильні образи.

Колір вершкового масла

Андре Тан підкреслив, що епоха яскравих, червоних відтінків добігає кінця. В моду входять ніжні, пастельні відтінки. Цього літа надзвичайно популярним буде ніжний та сонячний жовтий. За словами дизайнера, одяг відтінку вершкового масла must have у кожному жіночому гардеробі.

Скріншот Instagram

Повітряні тканини

Сам дизайнер називає образи з подібними тканинами летючими. Він каже, що зараз головною тенденцією в одязі є легкість.

Відео дня

"Блузки, сукні, спідниці та костюми з таких тканин пастельних відтінків подарують вам відчуття комфорту та підкреслять вашу жіночність", – запевнив модельєр.

Скріншот Instagram

Білизняний стиль

"Романтичні сукні-комбінації, елегантні топи-бюстьє, мереживні деталі, шовкові накидки, та навіть напівпрозорі бра – все це буде в моді цього літа", – написав дизайнер.

У своєму дописі Андре Тан радить завжди дотримуватися балансу в образах. Важливо поєднувати речі з еластичних тканин з стриманими елементами, зокрема, об’ємними піджаками, класичними штанами або ж грубими черевиками.

Скріншот Instagram

Спідниці-балони

Пишні спідниці вже другий сезон поспіль залишаються у трендах. Світові модниці позують в них на різних подіях. Модельєр каже, що цьогоріч така спідниця обов’язково має бути у вашому гардеробі. Її можна поєднувати з будь-якими іншими фасонами, але найкращим варіантом буде масивний верх, аби створити контраст.

Скріншот Instagram

Флористика

Цього сезону всі стилісти звертають увагу на квіткові принти, але застосовувати квіти в одязі можна не лише за допомогою відтінків. Андре Тан радить також звернути увагу на 3D-квіти та аксесуари у формі бутонів.

"Цього літа буде в тренді такий квітковий mood у всьому його різноманітті, щоб кожна розквітла", - додав дизайнер.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше ми писали про актуальні принти на літо. Стиліст назвала трендові варіанти.

Вас також можуть зацікавити новини: