Одяг на 8 березня / Фото - instagram

Скоро почнеться найромантичніший сезон - весна. І почнеться він з яскравого і важливого свята - 8 березня. Розповідаємо, як в цей день мати стильний і ефектний вигляд. 

Як обрати наряд на 8 березня

Стилісти радять насамперед визначитися, що саме модниця хоче. Більшість жінок обирають для себе в цей день легке і жіночне вбрання. В такому випадку потрібно віддати перевагу однотонним сукням, блузам в поєднанні зі спідницями або брюками, стильним светрам. Зараз в моді простота, тому не варто "перевантажувати" свій образ непотрібними деталями.

Залежно від місця, де жінка буде святкувати, варто обирати макіяж. Найбільш універсальний варіант - це повсякденний нюдовий. Акцент варто робити або на очі, або на губи.

Відео дня

Розповідаємо про декілька варіантів образів на 8 березня, в яких кожна буде чудовою.

Сукня-піджак

Таке плаття - універсальне рішення, тому що піти в ньому можна куди завгодно. Воно підходить модниці з будь-яким зростом і будь-якою фігурою, тому проблем при виборі ідеальної моделі точно не буде. 

Сукня-піджак має ідеальний вигляд самостійно, але, при бажанні, її можна доповнити аксесуарами у вигляді кольє, паска, браслета або брошки.

Під таке вбрання найкраще пасуватимуть човники на невисокому каблуці, але можна довіритися і старій-добрій рівній ході.

Одяг на 8 березня / Фото - instagram
Одяг на 8 березня / Фото - instagram

Сукня на запах 

Елегантне рішення для походу в ресторан. Під час романтичної вечері в такій сукні модниця буде просто чарівною! Якщо плаття, як на прикладі, буде мати такий стрімкий виріз в області декольте, то його можна доповнити кулоном або невеликий ланцюжком. 

Взуття під таке плаття найбільше пасує на підборах - якщо взути на рівній підошві, то вона візуально робить жінку нижчою. 

Одяг на 8 березня / Фото - instagram

Класичний костюм

Відмінне рішення для любительок ділового стилю. У такому костюмі можна одночасно мати жіночний, сексуальнйи і ефектний вигляд. Сьогодні є безліч варіантів жіночих костюмів, але стилісти дають такі рекомендації: 

  • піджак обов'язково повинен бути оверсайз;
  • штани повинні бути на всю довжину - про укорочені давно варто забути;
  • під класичні брючні костюми найбільш вигідне рішення - середній каблук;
  • під класичні костюми з піджаком не потрібно надягати сорочки - туди підходить легка блузка, шовковий топ або навіть майка. 
Одяг на 8 березня / Фото - instagram
Одяг на 8 березня / Фото - instagram

Нагадаємо, названо зачіски, які омолоджують жінок після 40.

Вас також можуть зацікавити новини: