Часу для пляжного відпочинку майже не залишилося: коли до Одеси прийде осіння погода / фото УНІАН, Олександр Гіманов

Частину пляжів в Одесі відкрили для купання та оздоровлення тільки 1,5 тижні тому, та вже за лічені дні погода на півдні України ставатиме дедалі менш привабливою для відпочинку на морі.

Як повідомляє Погода УНІАН, холодних днів і ночей ставатиме дедалі більше вже з другого тижня вересня. 

До кінця серпня температура в Одесі буде ясною або майже безхмарною. Стовпчики термометрів показуватимуть +28...+35 вдень, +19...+22 вночі.

Відео дня

Перший тиждень осені ще потішить високими температурами вдень (+30...+32), але вночі ставатиме дедалі прохолоднішими (аж до +16 градусів вночі). До того ж, за прогнозом, погода в Одесі в цей період буде хмарною.

По-справжньому осіння погода в Одесу прийде вже в середині вересня – вночі термометри показуватимуть +14...+16 градусів тепла, а вдень – не більше +28. Третій тиждень вересня розпочнеться зі вже зовсім не літніх +22 вдень і +15 вночі.

Коли до Одеси прийде осіння погода / Погода УНІАН

Пляжний сезон в Одесі 

Влада Одещини збиралася відкрити частину пляжів цього літа, але через теракт росіян на дамбі Каховської ГЕС ці плани відклали.

На початку серпня стало відомо, що якість води у Чорному морі нарешті почала відповідати нормам. 

12 серпня оголосили, що в Одесі офіційно відкрили частину пляжів для купання: пляж Калетон, Інклюзивний пляж, муніципальний пляж (район 14 станції Фонтану), пляж "Ікра", пляж "Чайка", муніципальний пляж (район 10 станції Фонтану).

Вас також можуть зацікавити новини: