REUTERS

Про це повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко. За його словами, з артилерії і мінометів терористи обстріляли позиції сил АТО біля населених пунктів Новокалиново, Красногорівка, Дослідне, Мар'їнка та Березове. Вчора терористи обстріляли контрольний пост «Георгіївка» з боку Мар'їнка Донецької області. Прикордонники спільно з військовослужбовцями, які були готові до атаки і облаштували засідки, відкрили вогонь. Розвідка боєм, яку намагалися провести терористи, була зірвана, терористи зазнали втрат.

Читайте такожПід Донецьком сили АТО знищили кілька передових позицій бойовиків - ІС

На луганському напрямку фіксується активність обстрілів бойовиками в районі Станиці Луганської. В цьому населеному пункті терористи з гранатометів і стрілецької зброї більше семи раз обстріляли опорні пункти. Бойовики п'ять разів обстріляли з установок «Град» позиції сил АТО біля населених пунктів Сокільники, Трьохізбенка і Кряківка.

Відео дня

На першотравневому напрямку з реактивних установок «Град» і мінометів бойовики чотири рази обстріляли блокпост біля Кримського. Позиції біля Золотого терористи обстріляли з мінометів.

Як зазначив Андрій Лисенко, не вщухають обстріл на дебальцевському напрямку. Бойовики з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї обстріляли опорні пункти сил АТО поблизу Нікішино, Кам'янки, Донецького і Чорнухине. В районі села Міус українські терористи обстріляли позиції двічі з установок «Град».

На маріупольському напрямку бойовики обстріляли з мінометів і стрілецької зброї опорні пункти сил АТО біля сіл Багате і Новогригорівка. Також в цьому районі бойовики продовжують здійснювати розвідку за допомогою безпілотників.

Ситуация в зоне АТО по состоянию на 14 ноября/ фото rnbo.gov.ua

Показати карту в кращій якості