Facebook

Про це написав Facebook повідомив журналіст Дмитро Гнап.

"Здається, стає зрозуміло, хто ініціював обшуки в люстраційного комітету.

Бачите цього чоловіка? Це Віталій Сакал - начальник Головного Слідчого Управління МВС. Він працює в керівництві Міністерства ще з часів Януковича-Захарченка.

Відео дня

Цінний кадр, адже його, попри закон про люстрацію, чомусь не хоче звільняти пан Аваков", - написав він.

"Вчора, як з'ясувалося, Окружний адмінсуд Києва прийняв до розгляду позов департаменту люстрації про звільнення Сакала з посади. Позов готувала Тетяна Козаченко. Сьогодні вранці підлеглі Сакала прийшли до неї додому. Совпадєніє? Нє думаю", - додав Гнап.

Читайте такожКозаченко назвала обшук засобом вилучити документи людей, які підлягають люстрації

Як відомо, вранці у вівторок до Козаченко додому,  а також у кабінет до неї і її заступника прийшли представники Головного слідчого управління МВС проводити обшук.

Козаченко заявила, що обшук, який у неї проводять представники МВС, пов'язаний з тим, що свого часу Мін’юст виявив принципову позицію з приводу люстрації посадовця Державної фіскальної служби.

Як зауважили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ, обшуки у керівництва Департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції проводяться за зверненням глави цього відомства Павла Петренка за фактом підроблення документа Мін’юсту щодо нерозповсюдження на одного з посадовців Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) у м. Києві Закону "Про очищення влади".

Здається, стає зрозуміло, хто ініціював обшуки в люстраційного комітету. Бачите цього чоловіка? Це Віталій Сакал - нача...

Posted by Дмитро Гнап on 21 Апрель 2015 г.