Антон Поляков помер / фото УНІАН

У п'ятницю, 8 жовтня, нардеп Антон Поляков помер у віці 33 років. Відомо, що депутату стало погано в таксі: його нудило, він бився в конвульсіях і імовірно він був п'яний. Прибулі на місце лікарі швидкої допомоги констатували смерть. Причина смерті Полякова за результатами розтину полягає в гострій коронарній недостатності. Поліція розслідує загадкові обставини смерті і незвичайні сліди на тілі.

Антон Полякова: біографія

Антон Поляков народився 11 листопада 1987 року в Чернігові в багатодітній родині.

Навчався в Чернігівському колегіумі. Закінчив Київський університет ринкових відносин за спеціальністю "Право" у 2020 році. Поляков служив в армії Одесі, де охороняв транспорт, яким доставляли ув'язнених. У 2010 році відкрив свій магазин з продажу ламінату і покриття на підлогу.

Відео дня

Читайте такожРада знайшла заміну Разумкову: обрано нового спікера парламентуУ сфері політики працював з 2019 року. Цього року Поляков став кандидатом у народні депутати "Слуги народу" на парламентських виборах. У листопаді 2019 року його виключили з партії за те, що він не голосував за певні законопроекти з іншими "Слугами". Згодом він критикував цю партію за те, що вони отримують гроші за підтримку закону про олігархів.

У 2020 році він став членом депутатської групи "За майбутнє". Того ж року балотувався на посаду мера Чернігова, але програв.

Антон Поляков: сім'я і особисте життя

У загиблого нардепа залишилося дві дочки. Його вдову звуть Галина. Своїм хобі Поляков називав читання книг і благодійність. Зокрема, Поляков підтримував дитячі будинки і допомагав дітям з діабетом. Допомагав висаджувати дерева в Чернігові.

Антон Поляков сім'я / фото УНІАН

Антон Поляков: політичні погляди

Депутат виступав проти ринку землі та депутатської недоторканності. Підтримував популяризацію підприємництва серед молоді. Підтримував законопроекти про справедливі тарифи для населення, доступ громадян до дорогих ліків, захист права власності.