Помер нардеп Антон Поляков / фото УНІАН

У п'ятницю, 8 жовтня, безпартійного народного депутата Антона Полякова знайшли мертвим.

Про це в Telegram повідомив народний депутат України Дмитро Разумков (позафракційний), який вчора, 7 жовтня, був відкликаний з посади голови Верховної Ради України

"Сьогодні був знайдений мертвим народний депутат Антон Поляков. Мої співчуття рідним і близьким! Хочу вірити, що розслідування буде об'єктивним!"- написав він.

Відео дня
false

Ніяких інших подробиць того, що сталося депутат не надав.

Нацполіція підтвердила смерть народного депутата Полякова. Попередня причина смерті - природна. Ведеться розслідування.

false

Як повідомляють у поліції, 8 жовтня надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова – народного депутата України.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

"Наразі на місці події поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "Природна смерть", – ідеться в повідомленні.

Тривають слідчі дії.

Крім того, у своєму Телеграм-каналі депутат від "Слуги народу" Юлія Гришина повідомила: "Сьогодні вночі о 2.45 помер народний депутат Антон Поляков. Стало погано в таксі".

false

Як повідомила генеральний прокурор Ірина Венедіктова у Facebook, Антона Полякова в непритомному стані виявив наряд патрульних в автомобілі таксі, який зупинили через порушення правил дорожнього руху, "швидка" не змогла його реанімувати.

"За словами водія, він взяв пасажира за кілька хвилин до того біля зупинки громадського транспорту в Дніпровському районі Києва, після цього його почало нудити в машині", - додала вона.

За словами Венедіктової, всі цінні речі, документи та грошові кошти залишились.

Причини смерті будуть встановлюватися під час розтину, який відбудеться вже в найближчі години, зазначила вона.

Антон Поляков: що відомо про народного депутата України

Поляков народився 11 листопада 1987 року в Чернігові в багатодітній родині. Має двох братів і сестру. Проходив строкову службу у Внутрішніх військах МВС України (місто Одеса), де займався охороною рухомого складу при етапуванні ув'язнених.

Він очолював громадську організацію "Український центр протидії злочинності та корупції", був учасником Чернігівської молодіжної міської ради.

Народним депутатом став у 2019 році. Висувався партією "Слуга народу" у 206 виборчому окрузі. У парламенті був безпартійним, перебував у депутатській групі "За майбутнє".

Вас також можуть зацікавити новини