Заступник голови ОП Кирило Тимошенко написав заяву про відставку / фото прес-служба ОП

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко написав заяву про звільнення із займаної посади.

Як пише видання Українська Правда з посиланням на джерела в РНБО, замість Тимошенка на посаду планують призначити голову військової адміністрації Київської області Олексія Кулебу.

Також повідомляється, що теж у відставку підуть голови ВДА Сумської, Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей.

Відео дня

Народний депутат Ярослав Железняк підтвердив інформацію про звільнення заступника голови ОП Кирила Тимошенка. За його словами, ближче до лютого будуть щонайменше ще три кадрові рішення щодо Кабміну.

Кадрові зміни в керівництві України-останні новини

Найближчим часом у складі Кабінету міністрів можливі звільнення.

Перший кандидат на звільнення – міністр палива та енергетики Герман Галущенко, також під питанням робота міністра спорту Вадима Гутцайта, який очолив НОК, і міністр з питань стратегічних галузей промисловості Павло Рябікін. У команді президента тривалий час йдуть дискусії про те, чи потрібні ці міністерства, або, можливо, їх варто закрити або об'єднати.

Кабінет Міністрів звільнив Василя Лозинського з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури. Його затримали під час отримання хабара в розмірі $400 тис.

Вас також можуть зацікавити новини: