Володимир Путін / фото REUTERS

Російський політолог Андрій Піонтковський вважає, що Путіна чекає трибунал, тому що у президента РФ забракне сміливості пустити собі кулю в скроню.

"У Путіна не вистачить духу, щоб покінчити життя самогубством, як це колись зробив Микола Перший. Не тільки Микола Перший. Я наведу приклад іншої особи – Адольф Гітлер, який був неймовірним лиходієм і мерзотником, але, треба віддати йому належне, він знайшов у собі мужність покінчити життя самогубством. Він говорив: "Я не хочу, щоб мене потім возили в клітці по всьому світу". Путін же, запевняю вас, ніколи сам на це не піде", - заявив Піонтковський для телеканалу "Еспресо".

Публіцист пропонує влаштувати трибунал над вищим російським командуванням в Маріуполі.

Відео дня

"Путін - жалюгідний боягуз, який сидить за 10-метровим столом зі своїми найближчими підлеглими, для якого фальшивих матерів тримали два тижні на карантині. Він ніколи не покінчить життя самогубством. Зрештою ми його побачимо на лаві підсудних на головному процесі над російськими воєнними злочинцями. Пропоную, щоб цей процес відбувся у приміщенні Маріупольського театру, зруйнованого в перші дні наступу на Маріуполь", - додав експерт.

Коли впаде режим Путіна

Російський адвокат Марк Фейгін зазначав, що Путіна ховають у бункері, щоб не лякати солдат зовнішнім виглядом диктатора. Також Фейгін розповів про "чорну мітку", яку можуть кинути Путіну його ж генерали.

Раніше була інформація, що у Путіна онкозахворювання. Це повідомляв начальник ГУР Кирило Буданов.