Експерт пояснив прихований сенс раптового візиту Байдена до Києва / фото president.gov.ua

Один з найсильніших кроків для перемоги України в війні з Російською Федерацією - секретний візит президента США Джо Байдена до Києва. Україна отримає необхідне для перемоги.

"Це крок у загальній тенденції, суть якої полягає в наступному: Захід прийняв рішення закінчити цю війну перемогою України. Тобто візит Байдена означає, що ніяких корейських сценаріїв, будь-яких допоміжних переговорів з Росією, крім нашої перемоги не буде. Тому це для нас і для всього світу великий сигнал. Я переконаний, що за цим кроком буде ще багато важливих. Цей рік точно завершиться нашою перемогою, це підтверджує візит президента США", - заявив колишній радник глави МВС України Віктор Андрусів у коментарі ТСН.

За його словами, на порядку денному в України - надання ЗСУ далекобійної артилерії і літаків.

Відео дня

"Я переконаний, що цей візит є свідченням того, що ми отримаємо все необхідне. Можливо, це станеться не так швидко, але якщо лідер вільного світу особисто приїхав в країну у війні, це означає, що він зробить все, щоб ця країна перемогла", – зазначив експерт.

Секретний візит Байдена до Києва - що відомо

20 лютого Володимир Зеленський провів у Києві переговори з Джо Байденом, після чого заявив, що результат цього візиту американського лідера стане відчутним на полі бою. 

При цьому Байден оголосив про додаткову військову допомогу для України на 500 мільйонів доларів. У новий пакет допомоги від США увійшли артилерійські боєприпаси для РСЗВ підвищеної мобільності HIMARS і гаубиць, Додаткові протитанкові ракетні комалекси "Джавелін".

Зеленський назвав цей пакет однозначним сигналом, що у російських спроб реваншу не буде шансів

Вас також можуть зацікавити новини: