Юлія Мендель зізналася, що перебуває у відносинах / фото instagram.com/iuliia_mendel/

Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла про свого хлопця. Його ім'я вона відмовилася називати, але натякнула, що він займається політикою, однак не в Офісі президента.

Про це вона повідомила в інтерв'ю телеведучій Наталії Влащенко на її YouTube-каналі.

На питання про те, кого б Мендель взяла з собою, якщо б їй довелося перебувати на безлюдному острові, вона відповіла: "Я б взяла свого молодого чоловіка. Це єдина людина, з якою я хотіла б провести рік, і це було б дійсно круто".

Читайте такожПрес-секретар Зеленського розповіла про три професійних правила і головні досягнення на посаді

Крім того, прес-секретар глави країни підтвердила, що докладає певні зусилля, щоб ніхто не знав ім'я її хлопця.

"Я не думаю, що хтось знає, хто це... Нехай поки буде так", - зазначила вона, додавши, що, швидше за все, так буде до кінця її каденції.

Відповідаючи на запитання, як їй вистачило часу побудувати особисте життя, працюючи в Офісі президента, Мендель відповіла: "Його не вистачає, ні у нього, ні у мене. Я не знаю, якось так, десь це виходить".

На питання про те, чи займається її обранець політикою, Мендель заявила: "Ну, таке", при цьому зазначивши, що він не працює з нею в Офісі президента.

"Нам довелося пройти цей період, коли він трохи дивувався. Він говорив, що я читаю про тебе, дивлюся, що пишуть, а потім я з тобою зустрічаюся, і у мене дискоординація відбувається, тому, що в тому просторі ти одна, а тут інша", - розповіла Мендель про свої стосунки з молодим чоловіком.

Нагадаємо, на початку липня в мережі з'явилися чутки про любовний зв'язок між президентом України Володимиром Зеленським і його прес-секретарем Юлією Мендель. Говорилося навіть про вагітність Мендель від свого шефа.

Як повідомлялося, через кілька днів Мендель з голими плечима прокоментувала чутки про вагітність від Зеленського.