У січні відбудуться два затемнення / twitter.com/elcancillercom

Перше затемнення — часткове сонячне. Воно відбулося 6 січня. 21 січня відбудеться повне місячне затемнення.

Астролог Павло Глоба зазначає, що абсолютно всі без винятку затемнення, включаючи два січневих, пов'язані з фатальними подіями, передає SlovoFraza.

Особливості січневих затемнень

Послідовність затемнень повторюється з періодом в 18 з половиною років. Павло Глоба зазначає, що у 2000 році не відбувалося нічого незвичайного, проте все не так просто, як здається.

Відео дня

З іншого боку, для кожної людини окремо затемнення несуть часто незворотні наслідки. Вони не завжди негативні та небезпечні, але спрямовані в майбутнє. Їхній слід тягнеться часом всі вісімнадцять років. Найближчий тиждень після затемнення 6 січня варто бути обережними.

6 січня — часткове сонячне затемнення

Часткове затемнення частіше діє саме на людей, а не на планету в цілому. Павло Глоба зазначає, що підвищена активність на тижні з 7 по 13 число підвищить ризик зустрічі з негативними змінами або, навпаки, благоволінням Всесвіту. Ця подія пройшла під егідою Козерога і Сатурна, які сприяють цілеспрямованим людям, що мають самодостатні погляди на життя.

Тим, хто звик самостійно і наполегливо йти до своїх цілей, теж можна буде продовжувати діяти в тому ж дусі. А ось людям без мети і певних життєвих позицій варто бути обережнішими у всьому. Саме їм часткове сонячне затемнення й влаштує справжню перевірку на міцність. Для них відгомони проблем можуть спостерігатися дуже довго — як мінімум до лютого.

Після 6 січня протягом декількох днів краще не відступати від прийнятих планів у коханні, роботі та інших справах. Потрібно йти до кінця, не потураючи страхам і невпевненості.

Козероги, Водолії і Терези будуть реагувати на перше затемнення 2019 року дуже гостро, тому що Сатурн - їхній покровитель. Астролог зазначає, що для них ця подія може бути дуже позитивною.

Люди протилежних знаків Зодіаку, таких як Овен, Рак і Лев можуть зустріти на своєму життєвому шляху проблеми, розповів Павло Глоба.

Читайте такожКому пощастить у 2019 році: любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку

21 січня — повне місячне затемнення

Затемнення пройде в знаку Лева. Воно буде пов'язане з яскравими і харизматичними людьми, які мають довести і показати собі та всім свою силу. Це подія пов'язана з циклами здоров'я, тому фізичні вправи краще трохи обмежити. Необхідно берегти серце і не витрачати сили даремно. Стреси і перенапруги будуть дуже небезпечними.

Коли Місяць перебуває в тіні Землі, люди стають дуже нервовими, конфліктними, чутливими. Проблеми можуть сприйматися дуже болісно. Загострить все це сильне наближення Місяця до Землі. Вона буде перебувати практично в найближчій точці своєї орбіти. Це змусить багатьох з нас стати більш агресивними щодо оточення.

Павло Глоба зазначає, що за всім цим потрібно стежити не тільки в день затемнення, але і за день-два до й протягом тижня після цієї астрономічної події. Контролюйте емоції та не робіть необдуманих вчинків, тому що 21 січня і в найближчі дні до й після нього людина може вам не пробачити образи. Можливі розірвання стосунків, сварки. Краще провести цей час у спокої, не провокуючи нікого на конфлікт.

На друге затемнення болісно реагувати будуть Раки і Леви. Ці люди під впливом емоцій можуть припуститися багатьох помилок. Козероги, Водолії, Овни, Тільці, Терези та Скорпіони можуть постраждати від конфліктів, викликів і провокацій з боку оточення.

Раніше астролог Влад Росс спрогнозував, що в 2019 році представникам чотирьох знаків Зодіаку потрібно бути уважними до здоров'я. Це Риби, Діва, Рак і Телець.