Категорически будет запрещено передвижение своим ходом гусеничной техники / facebook.com/vladymyr.berezin

Про це Кіхтенко заявив сьогодні на брифінгу у Костянтинівці.

"Звичайно, користування військовою технікою ми не можемо заборонити, ми хочемо обмежити пересування... Я думаю, що разом із Генштабом, Міністерством оборони буде заборонено пересування гусеничних транспортних засобів (по населених пунктах) без відповідних дозволів і без залучення спеціальних засобів для їх пересування без відповідного супроводження ДАІ. Буде також обмежено самостійне пересування військової техніки. Це стосується не лише Костянтинівки, але і інших населених пунктів", - сказав Кіхтенко.

Читайте такожЖителі Костянтинівки вимагають від МВС заборонити продаж спиртного військовим

Відео дня

Відповідаючи на запитання щодо заборони продажу алкогольних напоїв військовим він зазначив, що раніше суб’єктам торгівлі надавалися вказівки на таке обмеження, але носили вони більше рекомендаційний характер і тому не всі їх виконували. Але, за словами Кіхтенка, відповідні додаткові заходи із залученням МВС буде вжито.

Як повідомляв УНІАН, у понеділок у Костянтинівці БМД української армії здійснив наїзд на пішоходів, в результаті чого дівчинка 2008 року народження загинула, а супроводжуюча її жінка з немовлям госпіталізовані. На місці аварії зібрався стихійний мітинг. Люди були налаштовані агресивно і кидали камінням у проїжджаючі повз військові автомобілі. Військовослужбовців, що потрапили в аварію, відвезли в Краматорськ, злякавшись самосуду.

Стихійний мітинг, що розпочався на місці загибелі дівчинки, призвів до заворушень біля будівлі, де проживають українські військові.