facebook.com/vladymyr.berezin

Гусенична БМД наїхала на молоду жінку з двома дітьми в Костянтинівці, одна дитина загинула.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав місцевий журналіст Володимир Березін, передає Остров.

«Тільки що в Костянтинівці гусенична БМП наїхала на молоду жінку з двома дітьми. Одна дитина років 7-8 загинула на місці, немовляту й маму у важкому стані відвезли до лікарні», - написав Березін.

Відео дня

Немовля пізніше відпустили додому з батьком.

Читайте такожУ центрі Донецька танк бойовиків роздавив легковий автомобіль (відео)

Березін зазначає, що після трагедії «натовп антиукраїнських жителів почав закидати камінням всі машини ВСУ, які проїжджали поруч». Міліція, за його словами, не робила жодних дій.

Прес-служба Головного управління МВС України в Донецькій області також повідомляє, що сьогодні о 14.42 в Костянтинівці сталася дорожньо-транспортна пригода за участю БМД під управлінням військовослужбовців. Смертельно травмовано 8-річна дівчинка. Жінка і малолітня дитина доставлені до лікарні. На місце виїхала слідчо-оперативна група Костянтинівського МВ, керівники міліції, прокуратури, органів місцевої влади.

Читайте такожБійці АТО заробили 13 мільйонів гривень на знищенні ворожої техніки

"ДТП сталося на проспекті Ломоносова, біля міської лікарні № 5. Під колесами бойової машини десанту постраждали троє пішоходів: дівчинка, 8 років, загинула на місці, жінка і дитина, що знаходилася в колясці, доставлені до лікарні", - йдеться в повідомленні.

На місці працює слідчо-оперативна група. З'ясовуються обставини події.

facebook.com/vladymyr.berezin
facebook.com/vladymyr.berezin
facebook.com/vladymyr.berezin
facebook.com/vladymyr.berezin