Сікс засвітився у Львові \ фейсбук Біллі Сікс

До Львова приїхав німецький пропагандист Біллі Сікс, відомий тим, що підтримує дії президента РФ Володимира Путіна щодо України.

Про приїзд Сікса повідомили місцеві користувачі в Twitter.

"Ви зараз о*єте, коли дізнаєтеся, хто в'їхав в Україну! Дружбан Грема Філіпса, російський пропагандист, який у 2015 році незаконно був у Криму, "ДНР", зняв цілий фільм про катастрофу MH17, де звинуватив Україну - Billy Six", - сказано в повідомленні.

Відео дня

Нагадаємо, Грем Філліпс був у полоні в українських військових, але потім його відпустили.

Сікс приїхав до Львова, щоб знімати антиукраїнський фільм.

Біллі має акредитацію не тільки Міністерства оборони України, а й так званої "ДНР".

"Він дуже добре маніпулює, входить в довіру місцевих, має легенду: представляється мандрівником, блогером, незалежним журналістом, показує якісь документи, фото з подорожей, газетні вирізки розповідає свою "нещасну" історію", - пишуть українці в соцмережах.

Пропагандист вже випустив перше відео з поїздки до Львова, де назвав місто центром українських націоналістів і цікавиться у жителів міста про діяльність націоналістичних батальйонів на фронті.

Нагадаємо, в середині липня Біллі Сікс вже приїжджав в Україну.

Як повідомляв УНІАН, 14 вересня британський музикант, один із засновників легендарної групи Pink Floyd Роджер Вотерс, який підтримує путінську війну проти України, анонсував два концерти у польському місті Краків. Однак поляки виступили з вимогою скасувати концерти путініста Вотерса.

Вас також можуть зацікавити новини: