Коломойський та Аваков поповнили ряди "терористів" у Росії / фото REUTERS

Українського олігарха Ігоря Коломойського та колишнього міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова внесли у реєстр "терористів та екстремістів" Російської Федерації.

Як повідомляє російське пропагандистське агентство "Інтерфакс", щодо Коломойського й Авакова є відомості нібито про "причетність до екстремістської діяльності або терору".

Також до реєстру країни-агресорки потрапив колишній народний депутат України Олег Ляшко, екс-командир батальйону Айдар Сергій Мельничук та засновник полку "Азов" Андрій Білецький.

Відео дня

Слід зазачити, що потрапляння до російського реєстру призводить до заморожування рахунків в банках Російської Федерації.

Реєстр терористів та екстремістів Росії - останні новини

Російська влада вносить в цей так званий "реєстр" всіх, хто їм не подобається, навіть якщо людина не має нічого спільного з тероризмом. Зазвичай там опиняються українські відомі діячі чи ті, хто виступає проти режиму Путіна.

Так, в реєстр внесли опозиціонера Олексія Навального, який знаходиться у в'язниці. Крім нього до списку терористів потрапили кілька його соратників - Любов Соболь, Георгій Албуров і В'ячеслав Гімаді.

Також у цьому переліку опинилася українська телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна.

Вас також можуть зацікавити новини: