На Херсонщині люди ховаються від окупантів, які зі зброєю ходять по хатах через "вибори"

Серед "кандидатів" до окупаційних органів "влади" колаборанти та чужинці.

Так звані "вибори", проведення яких імітують на Херсонщині окупанти, це театр абсурду, який немає нічого спільного з демократією та волевиявленням. Загарбники намагаюиться зробити картинку для власної аудиторії, щоб показати, що нібито люди обирають окупаційну "владу".

"Станом на зараз вони вже намалювали більше 50% явки", - повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський в ефірі телемарафону. 

При цьому він наголосив, що на окупованій частині Херсонщини залишається тільки 30% населення з тих, хто проживали раніше. Соболевський зазначив, що в жителів окупованої території Херсонщини найбільша проблема в тому – як сховатися і не брати участь в цьому абсурді. За його словами, колаборанти з урнами для голосування ходять по будинках людей у супроводі озброєних росіян.

"Звичайно, це вже є психологічний тиск, коли до тебе під хату підходять і кажуть взяти участь в цьому голосуванні. А коли в тебе за спиною твоя родина та діти, то людям важко відмовляти, бо бояться , що будуть застосовані будь-які засоби впливу на цих людей, в тому числі й обвинувачення в екстремізмі", - додав він.

"Щодо "кандидатів", там асорті", - зазначив Соболевський.

Він зазначив, що в списках частково колаборанти з Херсонщини - деякі з них були в херсонському політикумі, а більшість це люди без жодної історії успіху, а ще частина – це не мешканці Херсонщини.

"Абсолютну більшість голосів вони намалюють партії "Єдина Росія", трохи,  можливо, Компартії Росії та ЛДПР. Саме "Єдина Росія" займається всім цим процесом і вони будуть малювати результати цього шоу", - сказав Соболевський.

Російські "вибори" в Херсонській області - останні новини

6 вересня голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін розповів, що в Каховському районі, так звані "вибори" виглядають наступним чином - прямо посеред базару стоїть стіл з урною для "бюлетенів" і там жіночка з озброєними окупантами пропонує людям голосувати. А так звані "бюлетені", заповнюють на капоті автомобіля під дулом автомату. Також повторюється така ситуація, яка була в Херсоні з фейковим "референдумом", ходять по хатах зі зброєю, змушують людей ставити галочку.

Вас також можуть зацікавити новини: