Головні новини України 19 лютого 2021 / фото УНІАН

Другий день поспіль в Україні фіксують понад 6 тисяч нових випадків зараження коронавірусом. Президент Зеленський збирає сьогодні РНБО.

Засідання РНБО

У п'ятницю, 19 лютого, відбудеться засідання Ради національної безпеки та оборони, яке ще до його початку вже можна називати резонансним. Відомо, що частина засідання пройде в закритому режимі.

По одному з рішень Ради, на Віктора Медведчука і його дружину будуть накладені санкції. Також санкції будуть накладені проти літаків, які здійснювали рейси по маршруту Київ-Москва всупереч нормативно-правовим актам України.

Бюджетне розмитнення "євроблях"

Відповідно до законопроекту № 4643-д про внесення змін до Податкового кодексу та законопроекту № 4644-д про внесення змін до Митного кодексу, в Україні може бути введено нову формулу розмитнення авто на єврономерах, які були ввезені в Україну до 31 грудня 2020 року.

Захворюваність на коронавірус

В Україні за добу виявили 6531 нового хворого на COVID-19.

Всього з початку пандемії коронавірусну інфекцію лабораторно підтверджено у 1293672 українців, 1139977 - одужали 24972 - померли.

Поїздка Степанова до Індії за вакциною від COVID-19

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов відбув із Києва до індійського Пуне, щоб проконтролювати відправку партії вакцин від коронавірусу.

Новини України 19 лютого 2021 / фото УНІАН, Чузавков Сергій

Перемир’я на Донбасі

Російські окупанти сьогодні відкрили вогонь поблизу Зайцевого з міномету калібру 120 мм, який, за домовленостями Тристоронньої контактної групи в Мінську має бути відведений від лінії зіткнення.

В уряді розповіли, чи штрафують військових за відповідь на ворожі обстріли.

Головні новини України: що важливо знати 19 лютого 2021