Умєров нагадав, що сотні тисяч солдатів зустріли Різдво в окопах / фото УНІАН

Перемога України у війні буде результатом спільної роботи бійців на передовій і тих, хто працює в тилу. Сподіватися на різдвяне диво з голівудського фільму не варто. Про це заявив міністр оборони Рустем Умєров в різдвяному привітанні.

"Сотні тисяч захисників і захисниць відзначають Різдво в окопах і спостережних пунктах вздовж всієї лінії фронту, в бойових машинах, танках, евакуаційних медичних транспортах, біля гармат, РСЗВ та засобів ППО. Вони там, щоб світло Різдва засяяло в мільйонах домівок українських сімей. Вони там, щоб світло Різдва вигнало темряву з міст і сіл на тимчасово окупованих територіях", – нагадує він.

Умєров зауважив, що солдати української армії дають українському народу надію та сили зберігати єдність.

Відео дня

"Наша Перемога не буде різдвяним дивом з голівудського фільму. Це буде результатом нашої спільної праці. Тих, хто на передовій тримає зброю і тих, хто в тилу виробляє її. Тих, хто привозить все, що потрібне воїнам. Тих, хто в навчальному центрі здобуває свою першу військову спеціальність і тих, хто йде в ТЦК, щоб приєднатися до Сил оборони і стати на захист своєї сімʼї та Батьківщини", – йдеться у привітанні.

Україна відзначає Різдво – останні новини

Як писав УНІАН, в Києві у Національному музеї народної архітектури та побуту України створили незвичайний тризуб, встановивши рекорд України. Тризуб зробили з дідухів. Його висота - 7,5 метра. 

Також ми розповідали, що президент Володимир Зеленський привітав українців з Різдвом, розповівши, як зусиллями ЗСУ в українському небі стало менше "російських чортів".

Вас також можуть зацікавити новини: