Наслідки ракетної атаки у Вишневому / фото з Facebook Київської ОВА

У Вишневому Київської області через російську ракетну атаку пошкоджено квартири 700 людей. Про це повідомив керівник Київської ОВА Руслан Кравченко в ефірі телемарафону.

"Зараз у Вишневому організовано штаб, повністю готові приміщення для тимчасового розміщення людей. Загалом у цьому мікрорайоні були пошкоджені квартири 700 людей, для 1000 людей у штабі буде організоване тимчасове проживання. Їх буде повністю забезпечено всім необхідним, а також забезпечено гарячим харчуванням", – сказав очільник ОВА.

За його словами, уламки російської ракети впали на подвір’я цілого мікрорайону, у зв’язку з цим було пошкоджено багато багатоквартирних будинків, а саме: вибиті вікна та віконні рами.

Відео дня

"Але ми у найближчий час розпочнемо заміри і будемо замовляти та встановлювати людям вікна. Людям буде забезпечене тимчасове комфортне проживання ", – сказав Кравченко.

Він додав, що на місці працюють усі служби – ДСНС, поліція та швидкі.

Наслідки ракетної атаки у Вишневому / фото з Facebook Київської ОВА

Ракетна атака 2 січня

Станом на день 2 січня триває ліквідація наслідків чергового російського ракетного удару, відомо про чотирьох загиблих та 92 поранених, повідомив президент Володимир Зеленський.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що ворог атакував цивільну та критичну інфраструктуру, промислові та військові об’єкти. Основним напрямком удару став Київ. Сили ППО збили усі 10 аеробалістичних ракет Х-47М2 "Кинджал", 59 із 70 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55 та 3 із 3 крилатих ракет "Калібр". Крім цього, вночі було знищено усі 35 запущених "шахедів".

Вас також можуть зацікавити новини: