Водій автобуса навмисне не бере військову на зупинці / фото Підслухано БЦ

У місті Біла Церква Київської області водій маршрутки навмисне не бере учасників бойових дій, щоб вони не користувалися безкоштовним проїздом.

Про це розповіла військова на ім'я Олена на сторінці місцевої спільноти в соцмережі. Як повідомила військова, інцидент стався з нею на зупинці "Парк Слави". Олена завжди оплачувала проїзд, але після отримання посвідчення УБД, почала їздити безкоштовно, але водієві автобуса №6А це не сподобалося. Йому навіть байдуже, що жінка вагітна.

"Водій цей завжди їздить... коли саме я їздила, тому водій мене вже знав в обличчя. Кілька разів він мене підвіз по УБД, Потім одного разу не зупинився біля парку "Слави", а зупинився трохи вище біля стрілецького клубу по вул. Логінова, я на шостому місяці вагітності наздоганяла маршрутку, зайшовши, він мені сказав: "загалом-то зупинка тут, а не біля парку, я ставати більше там не буду", - розповіла ситуацію військова.

Відео дня

Олена сказала водієві, що в такому випадку буде чекати на зупинці, але на наступний день він просто не зупинився перед військовою і проїхав повз.

"Я так розумію, що у цієї людини неприязнь до учасників бойових дій, оскільки, коли я оплачувала проїзд, він завжди зупинявся, коли я почала їздити по УБД безкоштовно, він перестав зупинятися навіть на зупинці", - зробила висновок військова.

"Я учасник бойових дій, який з перших днів був на війні, коли він сидів удома з сім'єю, вагітна жінка на 6 місяці, не заслуговую поваги і пільг?"- обурилася Олена.

Вона додала, що маршрутка ходить раз на годину і , тому, коли водій не зупинився, вона змушена була йти кілометр на іншу маршрутку.

У коментарях під постом військової користувачі обурилися поведінкою водія і рекомендували жінці поскаржитися на нього місцевій владі.

Інциденти з військовими

31 травня стало відомо, що в Дніпрі військовослужбовця не пустили повечеряти в ресторан "Deep Bar". Причиною відмови стала військова форма українського захисника. У закладі громадського харчування заявили, що це не відповідає дрес-коду.

"Хочу поділитися враженнями. "Deep Bar" в місті Дніпро. Знаєте, в чому прикол? Нашого побратима у формі не пустили повечеряти. Сказали, у них такий дрес-код. У спортивній формі і військовій формі не можна. Людина просто хотіла поїсти", - повідомив про скандальний інцидент в TikTok військовий Євген Кожирнов.

Вас також можуть зацікавити новини: