У Бучі відкрили незвичайний Пункт незламності / t.me/bucha_city

У місті Буча Київської області один з "Пунктів незламності" облаштували в юрті. Про це повідомляє прес-служба Бучанської міськради.

Нехарактерну для України, але поширену в Центральній Азії конструкцію переносного будинку використали з ініціативи посольства Казахстану і нардепа Сергія Нагорняка, який очолює депутатську групу зі зв'язків з Казахстаном.

При відкритті незвичайного "Пункту незламності" влаштували невелике свято – пригощали пловом і розважали городян живою музикою.

Відео дня

Пункти незламності в Україні

З жовтня Росія розпочала кампанію систематичних ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі України. Одним із заходів у відповідь української влади стала організація декількох тисяч "Пунктів незламності" по всій країні.

У таких пунктах українці можуть зігрітися, зарядити гаджети, скористатися Інтернетом і навіть поїсти під час блекаутів, спричинених обстрілами.

Паралельно в Україні створюються умови для функціонування критичної інфраструктури в умовах перебоїв з електропостачанням. Наприклад, вжито заходів для безперебійної роботи банківської мережі.

Вас також можуть зацікавити новини: