Ці бюджетні смартфони пропонують найкраще співвідношення ціни та якості / фото NY TImes

Сьогодні ринок смартфонів буквально переповнений всілякими варіантами і вже навіть дешевше за $300 можна купити оптимальний девайс із потужною начинкою і висококласними функціями.

Редакція порталу NY Times підібрала три недорогі Android-телефони, на які варто звернути увагу в березні 2024 року.

OnePlus Nord N30 5G

На думку фахівців, це найбільш збалансований бюджетник на ринку – він має при собі 120-герцовий IPS-дисплей на 6.72 дюйма, актуальний процесор Snapdragon 695 і 8 ГБайт оперативної пам'яті. А ще гаджет отримав батарею на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 50 Вт.

Відео дня

Цей бюджетник підтримує Android 14, а оновлення безпеки він отримуватиме аж до 2026 року. За свої гроші – справжній топ, підсумували в NY Times.

OnePlus Nord N30 N30 5G

Samsung Galaxy A14 5G

На перший погляд, цей Galaxy має нудний, стандартний дизайн, а дисплей збирає більше відбитків пальців, ніж дорожчі телефони, але зате він великий, яскравий і більш тактильний, ніж можна було б очікувати всього за 200 доларів.

Він також працює під управлінням Android 13, і в Samsung обіцяють ще кілька мажорних оновлень з підтримкою патчами безпеки протягом чотирьох років (до початку 2027 року). Більшості бюджетних телефонів пощастило отримати вдвічі менше.

Samsung Galaxy A03s

Samsung Galaxy A03s

Ця модель коштує всього 160 доларів і є найдешевшим смартфоном у поточній лінійці Samsung, але вона не працює як дешевий апарат. A03s досить швидкий, щоб переглядати веб-сторінки, дивитися відео і грати в прості ігри.

Традиційно, Samsung не скупиться на оновлення: цей бюджетник буде оновлюватися до 2026 року, а це повні 4 роки підтримки з моменту запуску, що нечувано для такого дешевого телефону. Звичайно, якість збірки поступається порівняно з Galaxy A14 5G, камера не дуже хороша, але час автономної роботи відмінний.

Samsung Galaxy A03s

Як уже повідомляв УНІАН, у 2024 році смартфони Xiaomi коштуватимуть ще дорожче. Середня вартість телефону китайського виробника вже зросла на 19% за минулий рік, і компанія дотримуватиметься обраної стратегії.

А цієї весни Google має представити новий бюджетний Pixel 8A. У мережі вже розкрили дизайн і ключові специфікації апарату, який обіцяє стати найбільш просунутим "бюджетником" в історії Google.

Вас також можуть зацікавити новини: