Xiaomi анонсувала нові забарвлення для 13 Ultra / фото Ice Universe

Компанія Xiaomi анонсувала нові забарвлення для свого камерофона Xiaomi 13 Ultra: синю, помаранчеву і жовту. Під час релізу у квітні пристрій був доступний у зеленому, чорному та білому кольорах. 

Нові моделі вже можна замовити в Китаї. Конфігурація пам'яті одна – 16/512 ГБ. Ціна в порівнянні з базовою версією не змінилася.

На глобальний ринок такі версії Xiaomi 13 Ultra, скоріш за все, не потраплять, принаймні офіційно. Помилуватися фотографіями нових забарвлень можна нижче.

Відео дня

Детальніше про Xiaomi 13 Ultra 

На тлі конкурентів смартфон виділяється "горбатим" корпусом з покриттям з екошкіри і набором камер: відразу чотири сенсори по 50 Мп кожен з "найпросунутішою" оптикою від Leica.

Ще 13 Ultra наразі є новим рекордсменом за яскравістю екрану – пікове значення становить 2600 ніт. Попереднім рекордсменом по яскравості дисплея був Oppo Find X6 Pro – його екран показує 2500 ніт. 

У Китаї вартість апарату починається від 5999 юанів (близько 32 000 грн). Раніше Xiaomi офіційно підтвердила, що камерофон вийде і на глобальному ринку, в тому числі в Україні, але коли саме це станеться, не повідомляється.

Вас також можуть зацікавити новини: