Представлений розумний стіл з вбудованим OLED-екраном і Qi-зарядкою / фото Lumina

Стартап Lumina, найбільш відомий розробкою однойменної веб-камери з штучним інтелектом, представив ще один доволі незвичайний девайс – "розумний" стіл Lumina Desk.

Його відмінною особливістю є вбудований 24-дюймовий OLED-екран – можна вивести завдання, календар, стрічки та іншу інформацію, пише ReviewGeek.

Вся стільниця покрита загартованим склом з олеофобним і антибліковим покриттями. При цьому всю поверхню зробили такою, що вона може заряджати гаджети бездротовим методом потужністю до 200 Вт. Довжина становить 1.5 метра, а висота варіюється від 76 до 120 см.

Відео дня

Задля уникнення помилкових торкань, було вирішено зробити дисплей звичайним, а не сенсорним. Частота його оновлення – 60 Гц, максимальна яскравість – 1200 ніт. На додаток до цього Lumina Desk оснастили шістьма портами USB-C по 30 Вт і власною "операційкою" яку назвали Lumina OS.

Продажі стартують у 2023 році за ціною в районі $1000 (близько 36 000 грн). На сайті стартапу можна зробити резерв на пристрій.

фото Lumina
фото Lumina

Раніше УНІАН розповідав про перші у світі бездротові навушники з вбудованими в кейс сонячними панелями. Виробник запевняє, що одна година під відкритим сонцем додасть ще годину до автономності.

Також ми повідомляли, що японці з Fujitsu випустили найлегший у світі ноутбук – він важить всього 634 грами. Корпус пристрою виконаний з вуглецевого волокна, завдяки чому і вдалося знизити вагу.

Вас також можуть зацікавити новини: