Tecno Spark 10 Pro: потрійна камера на 50 МП, екран FHD+ і батарея 5000 мАг / фото Tecno

Компанія Tecno представила новий бюджетний смартфон Spark 10 Pro, який є потенційним "народним улюбленцем" і хітом продажів в найдешевшому сегменті мобільників.

При очікуваній ціні в 120 доларів (~4300 грн) апарат може похвалитися великим 6,8-дюймовим дисплеєм і скляною задньою панеллю, яку не так часто зустрінеш в бюджетниках.

Основні характеристики Tecno Spark 10 Pro:

Відео дня
  • Дисплей: 6,8", IPS, FHD+, 90 Гц;
  • Процесор: Helio G88;
  • Пам'ять: 8 ГБ оперативної пам'яті і 128/256 ГБ накопичувача;
  • Акумулятор: 5000 мАг з підтримкою зарядки 18 Вт;
  • ОС: Android 13 з оболонкою HiOS 12.6.

Що стосується фотоможливостей, то спереду встановлена 32-Мп камера з вбудованим спалахом. Задня камера має 50-Мп основний блок з режимом Super Night. Апарат також отримав слот для двох SIM і microSD, бічний сканер відбитків пальців, NFC і 3,5-мм роз'єм для навушників.

Продажі Tecno Spark 10 Pro стартують в цьому місяці. Чи буде він продаватися за межами Китаю, поки неясно. У будь-якому випадку його напевно можна буде знайти торгових майданчиках по типу AliExpress.

фото Tecno

Нагадаємо, раніше Tecno показала концепт незвичайного смартфона з екраном. На відміну від вже випущених моделей з гнучкими екранами, апарат здатний не тільки розкладатися, але і розширюватися до 10,1-дюймової альтернативи планшета.

Останнім часом все більше "яблучних" користувачів придивляються до девайсів на базі Android. З такого приводу УНІАН зібрав найцікавіші варіанти для різних користувачів і різних бюджетів.

Вас також можуть зацікавити новини: